Nederlands Woordenboek

Published Feb 05, 21
6 min read

Table of Contents


Van Dalen

03-02-2021 03-02-2021 Leren-Weten-Werken-Ontspannen vandale Hoewel het taalkundig interessante tijden zijn, is het leven van een uitgever momenteel nogal saai. Corona levert veel interessante woorden op (die... 02-02-2021 02-02-2021 Leren-Weten-Werken-Ontspannen vandale Wat is juist? Het belang daarvan is niet te onderschatten of Het belang daarvan is niet te overschatten?AntwoordHet is allebei goed, beide zinnen...

Ook voor de kappersklanten... 28-01-2021 28-01-2021 Leren-Weten-Werken-Ontspannen Van Dale Uitgevers Goed nieuws: op donderdag 28 januari 2021 verschijnt de nieuwe reeks Spreektaal 3! Speciaal voor alle taalvrijwilligers van Nederland. Spreektaal 3... 25-01-2021 25-01-2021 Leren-Weten-Werken-Ontspannen vandale Wat is juist?We doen het voor zij die na ons komen of We doen het voor hen die na ons komen?AntwoordWe doen het voor hen die na ons komen.25-01-2021 25-01-2021 Leren-Weten-Werken-Ontspannen Van Dale Uitgevers Welke nieuwe Nederlandse en Vlaamse woorden vielen Ton den Boon, hoofdredacteur van de Dikke Van Dale, vorige week op in de media? In week... 22-01-2021 22-01-2021 Leren-Weten-Werken-Ontspannen vandale De Slimste Mens is een mateloos populaire tv-quiz. In het quizonderdeel ‘Het collectieve geheugen’ werd vorige week een fragment getoond uit een...

Je hebt gezocht op het woord: woordenboek. woor·den·boek (het; o; meervoud: woordenboeken) 1boek of bestand waarin de woorden van een taal in een bep. volgorde, bv (van dalen). alfabetisch, zijn gerangschikt, met de verklaring of vertaling ervan of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.

Opzoeken

Je hebt gezocht op het woord: online. on·line (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord) 1direct verbonden met een computernetwerk of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.

Nederlands WoordenboekVan Dalen


Vertaler, tekstschrijver, redactie- of communicatiemedewerker, ambtenaar, personal assistant, hr-medewerker, marketeer, student? Dan zit je hier goed. Een vertaling of andere formulering nodig? Spellingscheck doen? In de vakkundige woordenboeken in Van Dale Online professioneel vind je wat je zoekt. Log in op onze taalproducten en ervaar het gemak en de zekerheid van het juiste antwoord op al je taalvragen.

Basisschoolleerling, middelbarescholier of docent? Wij helpen je de les door. Van Dale Online op school biedt elke leerling van het basis- of voortgezet onderwijs een veilige omgeving, vol met betrouwbare taalkennis (zonder afleidende reclame). Voor ieder onderwijsniveau hebben we een passende oplossing. Met Van Dale Online op school gebruik je de beste schoolwoordenboeken op je eigen niveau voor Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans.

*Bij toegang voor de hele school en prijs incl. btw. Jij leert Nederlands als tweede taal, bijvoorbeeld op school of met een zelfstudie. Dan komt Van Dale perfect van pas. Digitale leeromgeving? Dat vraagt om digitaal gereedschap. Van Dale Online op school Nederlands als tweede taal (NT2) biedt dezelfde voordelen als het papieren woordenboek, en meer! Luister bijvoorbeeld naar de juiste uitspraak van zo’n 15.

Nederlands Nederlands

Natuurlijk opgenomen door moedertaalsprekers, om zeker te zijn van de juiste tongval en de correcte klemtoon. Met online zoeken vind je altijd meer. Is een woord in de uitleg of voorbeeldzin onduidelijk? Dan klik je gewoon verder naar de uitleg van dat woord. Van Dale Online NT2 kun je op ieder formaat scherm gebruiken, van laptop tot smartphone of smartboard.

Dat kan vanaf nu met Van Dale Online vaktaal. We trappen af in de juridische sector met het Fockema Andreae’s juridisch woordenboek. Ideaal voor iedereen die juridische teksten leest en/of schrijft. Advocaten, notarissen, juristen bij bedrijven, instellingen of overheid en rechtenstudenten. In dit online woordenboek vind je juridische termen, afkortingen en begrippen.

Woordenboek NlVan Dalen


Bovendien staan er woorden in die in de wetenschap of de praktijk een eigen inhoud hebben gekregen. Up-to-date vakkennis dus! Met de Van Dale App kun je altijd en overal snel gebruikmaken van je onlinewoordenboeken van Van Dale (opzoeken). Zoek je naar de correcte betekenis, vertaling of morfologische informatie van een woord? Wil je controleren of de spelling klopt, wil je de uitspraak van een woord beluisteren of het Woord van de Dag lezen? Met de Van Dale App heb je je onlinewoordenboeken van Van Dale altijd bij de hand! Raadpleeg Van Dale voortaan ook snel en eenvoudig op je smartphone of tablet - ned woordenboek.

Je kunt nu gebruikmaken van jouw onlinewoordenboeken. De Van Dale App is geschikt voor iedereen met een inlogaccount voor en/of . Probeer tijdelijk gratis of . Altijd zeker van de juiste definitie, spelling en vertaling. Geen advertenties, dus geen afleiding. Altijd up-to-date: bevat de nieuwste woorden. Naar eigen voorkeur in te stellen, van interfacetaal tot lettergrootte.

Nl Woordenboek

Let op: Voor het gebruik van deze app is een inlogaccount bij Van Dale Online nodig. Heb je vragen of opmerkingen over de Van Dale App? Neem gerust contact met ons op: stuur een e-mail naar onze helpdesk.

Dit Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands als tweede taal (NT2) bevat de 15. 000 belangrijkste trefwoorden en 2300 belangrijkste uitdrukkingen uit het Nederlands. Dit woordenboek is speciaal gemaakt om Nederlands te leren als dat niet je moedertaal is. Door omschrijvingen zonder moeilijke woorden, duidelijke voorbeelden en gebruik van kleur is het een woordenboek waarmee iedereen slaagt.

57. 500 betekenissen, voorbeelden en definities 650 illustraties en informatiekaders De 2000 basiswoorden van het Nederlands zijn gemarkeerd Omschrijvingen zonder moeilijke woorden Uitspraakinformatie bij ruim 800 lastige woorden Alfabet en duimblokjes voor snel zoeken en vinden Een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die Nederlands leert! Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands als tweede taal (NT2) is ook als onlinewoordenboek verkrijgbaar (nederlands nederlands)..

Ook de vertaalwoordenboeken in Van Dale Online bevatten nu weer honderden nieuwe vertalingen. Iedereen die zelf de nieuwste woorden in de “Dikke” wil bekijken, kan terecht op de website nieuwewoorden. vandale.nl. Verdieping Om te zorgen dat het opzoeken van een woord alle informatie oplevert die men nodig heeft, wordt met iedere update meer kennis aan Van Dale Online toegevoegd.

Woordenboek Nl

Nederlands WoordenboekWoorden Vertalen


In Van Dale Online Engels is nu bij vrijwel alle Engelse werkwoorden uitgebreide informatie over de vervoeging gezet. Daarin komen veel uitzonderingen voor die zelfs voor gevorderden verrassend zijn. Samenwerking Voor het uitbreiden van de vertaalmogelijkheden in Van Dale Online werd al samengewerkt met woordenboekproducenten uit diverse landen. Voor vertalingen van het Frans naar het Duits – en andersom – is nu ook PONS Online Frans-Duits/Duits-Frans beschikbaar.

000 trefwoorden en meer dan 450. 000 vertalingen. Verkrijgbaarheid Van Dale Online is gratis te proberen. Toegang tot Van Dale Online is exclusief via de Van Dale-webwinkel te bestellen. Prijzen zijn afhankelijk van de gekozen talen, toegangsduur en afgenomen aantallen. Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. ned woordenboek.

Nederlands WoordenboekWoordenboek Nl


Gepubliceerd op 4 september 2015 door Koen Driessen. Bijgewerkt op 26 juni 2019. Om een begrip/woord in je scriptie te definiëren kun je een woordenboek gebruiken. De APA-stijl heeft voor het vermelden van een woordenboek twee verschillende notaties. Bij een bronvermelding van een woordenboek is onderscheid tussen een online en een gedrukt woordenboek.

Synoniemen. net helpt je steevast snel aan het juiste woord. Het biedt naast een online synoniemenwoordenboek ook woordvertalingen en een hoop extra's. Een is een ander woord voor ‘’: woorden noemen we synoniem als ze (ongeveer) hetzelfde betekenen. Kies hierboven het tabblad synoniemen of vertalingen en voer je zoekwoord in, gevolgd door Enter of een klik op het vergrootglas. nederlandse woorden.

Navigation

Home

Latest Posts

Woordenboek Nl? Kijk hier online

Published Feb 26, 21
9 min read

Vergoeding Eigen Bijdragen Kinderopvang

Published Feb 26, 21
8 min read

Nederlands Nederlands

Published Feb 24, 21
6 min read